9 Şubat 2014 Pazar

Twitter Hesabını Askıdan Kurtarma


 
İlk önce şunu yazarak başlayalım büyük bir ihtimal bu işlemin geri dönüşü var ama bu dönüş biraz zaman alabiliyor.







Askıya almanın derecesine göre genelde Twitterda askıya alınmaya sebep olan sey yüklemiş olduğunuz uygulamalar ve seri şekilde twiit atmanız dolayısıyla sizin hesabınızın gerçek sahibi olmadığınızı düşünen sistem hesabı korumak için böyle bir yola gidiyor. Şimdi Kısaca geri alma yöntemleri anlatalım.

I. Tip Askıya Alınma:


 
Kutucuklara işaredikten sonra doğrulama kodunu girip "Onayla"basıyoruz. Hemen hesabı askıdan kurtarıyoruz.





2. Tip Askıya Alınma:

 Eğer 2 Tip askıya alınma durumu ile maruz kalmıssanız durumlar biraz daha ciddidir.

Yapmanız gereken Twiiter Mail atmaktır. Hesabınız bot olduğunu düşüncesi kuvvetli olup bi şeyler yapmazsanız büyük ihtimal hesap bir daha açılmayacaktır.

Yapacaklarınız
  •  Hesabınıza giriş yapın. Ayarlar --> Uygulamalar kısmından kullandığınız uygulamaları kaldırın. ( Bunu yapmamızın sebebi Twitter Mail atıcaz onlarda sizin hesabınız inceleyecekler sizin gerçek bir kullanıcı olduğunuza onları inandırmak.
  • Türkçe olarak mail atamadığımızdan ötürü ingilizce yazmamız gerekiyor. Örnek bi mail fotosu ekledim. İsterseniz kullanabilirsiniz.

 Fotograftaki gibi yazabilrsiniz ya da kendi cümlelerinizlede yazabilrsiniz.

Full Name kısmını Twitter daki ile aynı yapın. 
Telefpn numarası vermenize gerek yok siz bilirsiniz
ardından Sumbit basıyoruz. 

Thanks !
Your request has been submitted to Twitter ile başlayan bir sayfaya yönlendirildiyseniz. Twitter mailiniz ulaşmıştır. Normalde 10 Gün içinde hesabınız açılması lazım derler genelde 1 gün içinde açılır. Ola ki açılmadı bu mail tekrar tekrar yollayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder